ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

Ny thriller på gång

NyhetPosted by Lill Lindbäck Fri, January 04, 2019 10:39:12

Jag satt dag ut och dag in, rättade mitt manus, Tårarnas Doft, thriller. När jag var helt färdig märkte jag att jag inte var det. Jo, jag, men inte den blivande boken, och så fortsatte det.

Den blivande boken var tänkt att bli färdig sex veckor innan jul. Det var innan jag rättade den. Tänk, när jag la undan det klara manuset för att vila - från mig, eller jag från manuset, då trodde jag att jag bara skulle läsa igenom den en eller högst två gånger. Jag borde ha lärt mig och vetat om att det är nu felen märks. Och, det gjorde jag. Här och där hakade jag upp mig. Det är väldigt mycket jobb med en blivande bok, speciellt om du inte är specialist på svenska språket. Jag tänker mycket och skriver ner i en rasande fart, sedan kortar jag ner historien i manuset. När jag kortar ner historien det är då det ibland kan bli fel. Det rättas om och om igen.

Nu över och innan jul finns manuset på mitt nätbokförlag. Självklart vill alla bli färdiga i tid och bokförlaget har att göra.

Nästa manus som ska bli del 2 till Tårarnas Doft med arbetsnamn Frihetens Vind, den har jag påbörjat. Nu efter jul har jag inte så mycket ork över att skriva. Har jobbat storhelger och så vidare. När orken kommer tillbaka, det är då jag sätter fart igen.

Idag är jag lite piggare. Ska uträtta ärenden. Träna min kropp. Har ont lite här och där och då är det bra med träning, för det gör mig starkare både fysiskt och psykiskt. Faktum är att jag även blir piggare. Idag lyser solen. Bara det gör att man blir piggare. Idag måste jag ägna mig lite åt hemmet, som att vika tvätt, ta bort julgranen, damma och dammsuga, för att inte glömma laga mat till kvällen. Det ska bli crepes. Inte så svårt att göra, för det blir att steka pannkakor, men dessa kan bli tråkiga att göra. Nej, nu ska jag vara positiv.

Ha nu en fantastisk dag. Snart hoppas jag kunna visa hur den nya boken kommer att se ut.

Lill Lindbäck
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.