ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

blogg

ÖvrigtPosted by Lill Lindbäck Mon, January 07, 2019 12:36:45

Nu sitter jag här och läser igenom mina bloggar. Jag har rensat ut en del mejl. Vad jag bör göra för dagen, det är att dammsuga och damma. Jag har redan skjutit upp dammandet, vilket jag kan ta då och då.

Jag ska fortsätta min träning. Tror att jag är som tröttast nu. Minns när jag joggade en hel del, ibland hade jag inte tid. Så mycket annat kommer emellan och man hinner inte. Du känner säkert igen dig. När jag börjar träna igen blir jag alltid trött, både kroppsligt och mentalt, sover mer och orkar inget. Det märks på mig nu. Jag tränar min kropp, har fått schema av fysioterapeut, jag har svårt att komma ihåg den här titeln, tidigare namn var sjukgymnast. Jag tränar nacke, axlar och rygg, men min man har ett för sina knän och höfter, då har jag tagit till mig detta också.

Det här har inget med böcker att göra, men ändå. Jag orkar inte skriva på min nästkommande thriller. Är seg som klister, vid vissa tillfällen är jag pigg som bara den. Till helgen har jag inget speciellt inbokat. Jo, en sak är jag upptagen med, men jag kommer att få tid att skriva - hoppas jag.

När jag skriver mår jag väldigt bra. När jag inte vet vad jag ska skriva som meningar eller händelser i ett manus, då blir en långpromenad bra. Allt skalas bort, du och naturen finns där. Så stillsamt och så skönt.

Frihetens Vind, så kommer nästkommande thriller att heta. Jag kommer att berätta lite mer om den snart nyutgivna boken Tårarnas Doft, fortsättning blir Frihetens Vind.

Ha en trevlig dag!

Lill Lindbäck