ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

Märkligt

ÖvrigtPosted by Lill Lindbäck Wed, May 17, 2017 10:59:34

Det är märkligt hur pigg man plötsligt blir efter två olika sjukdomar med feber, inget märkvärdigt, men nu var det tydligen min tur. Orkeslösheten var hemsk. Ett klister segt som bara den följde mina steg. Att bara gå uppför en kort backa flåsade jag värre än värst. Nu har jag börjat på allvar att promenera för att få tillbaka min ork. Ska träna hemma på en speciell matta som jag har. Enkla rörelser, men ändå.

Så igår kväll började det. Jag öppnade datorn där jag har mina manus och började rätta i slutet på "Rosornas doft". När man äntligen påbörjar och det känns roligt igen, ja då ska man åka till jobbet. Jag arbetar natten tio timmar, 82,6 % per månad, på det viset får jag en och annan timma över till att skriva.

Nu ska jag göra som man ofta gör, tvätta, dammsuga, vattna blommor OCH gå ut och gå, då har jag med mig mobilen, förresten den ska jag ha i fickan inomhus också. Lifelog räknar stegen. Nu tävlar jag med min man som går väldigt mycket på jobbet. Lifelog blir en morot, den gör att man vill extra. Nu ska jag även gå in på Facebook och skriva hur många steg det blev igår. 6084 steg den 16 maj.

Blommorna i trädgården blommar på många ställen. Det är en fröjd att titta ut. Ska se om jag hittar en blomma att bjuda på i datorn. Jag valde ginsten. Igår såg jag att knopparna hade kommit. Bilden nedan är från förra våren.

Ha en underbar dag!