ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

Här kommer mer text

ÖvrigtPosted by Lill Lindbäck Tue, May 16, 2017 09:10:00

Under övrigt kommer jag att skriva smått och gott. Alldeles nyss skrev jag under noveller att dessa skulle påbörjas under min fyra veckors resa i Thailand under januari-februari.

Hade fullt upp att göra, som man brukar efter en långresa, med jobb och annat.

Under den här våren har sjukdomar kommit och gått hos nära, kära och hos mig själv. Mitt yngsta syskonbarn har fått en liten son, sin tredje och jag har fått ett syskonbarnbarn till. Det är positivt.

På grund av hög feber nu senast försvann min begynnande fina kondition. Nu orkar jag knappt gå uppför trappor. Konditionen måste jag framförallt komma igång med. Ju bättre kondition, desto mer ork.

Detta var bara en liten förklaring, men att skriva hinner jag inte, jag vill gärna ha lite tid på mig och energi. Är ganska upptagen nu framåt, dessutom behöver trädgården en genomkörare och eftersom lusten försvann gjordes inget. Nu måste jag bara. Och det är bra för hälsan. Inte måste, men att påta i trädgården och lyssna på fåglarna.

Sedan blir jag arg på mig själv. Har den senaste tiden hängt framför teven mer än vanligt eftersom jag varit orkeslös, inte heller orkar jag ta till mig det skrivna ordet, datorn, men igår gjorde jag det. Tror du att jag skrev? Nej. Jag la patient som heter Spindelharpan. Jag kunde lika gärna ha läst min kommande kortroman, som jag nu kanske ska göra lite längre, men själva kortromanen är nästan färdig. Ska bara läsa igenom några gånger till. Har hållit på ganska mycket med den, men nu har jag fått idén att den ska göras lite längre. Då behöver jag tid, tid finns ibland, men då får jag inte sitta framför teven.

Ha det gott!

Lill Lindbäck