ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

Tårarnas doft

KortromanerPosted by Lill Lindbäck Thu, May 11, 2017 09:26:13

Tårarnas doft är en blivande kortroman, som i det närmaste är klar. Och så blev jag sjuk, har inte ens öppnat datorn. Hög feber ställer till det. Nu känner jag mig piggare - igen. Så härligt. Men energinivån är väldigt låg.

Idag, torsdag, hinner jag kanske börja igen. Vill läsa om den minst ett par gånger, man ska inte bli nöjd för tidigt. Men, de senaste veckorna har någon, jag, sagt till mig, att den ska göras tjockare. Jag tänker skriva mer. Nu har den 67 A4-sidor

Jag har nätbolaget Vulkan som hjälper mig. Har alltid trivts med dem. När man lägger ut sin egen bok gäller det att den görs så bra som möjligt. Det som jag har svårast med är komma och nå ut långt med reklam för böckerna. Tid. Ja, den saknas alltid. Jobbet tar tid, trädgården på vår, sommar och höst tar tid - ifrån böckernas värld. Reklam kostar oftast pengar, ibland mycket pengar och jag prioriterar privatlivets resor. Tiden går fort och jag lever här och nu.

Tårarnas doft kommer att bli lite längre och jag tänker för första gången på många, många år att skicka in manuset till bokförlag, bokförlag som kan det där med reklam, de har andra vägar att gå.

Ni får följa min väg, även om det tar tid. Säkerligen är jag inte klar förrän hösten. Om, bara om, bokförlaget tar emot just denna bok, då kanske de vill ändra titel och omslag. Mitt omslag ser ut så här:

Ha en helt underbar dag - dagar!