ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

Hämndens Änglar

KortromanerPosted by Lill Lindbäck Mon, April 10, 2017 11:31:43

Delar utav detta innehåll skrevs till en mindre novelltävling. Jag var en av tre som vann, men då fanns inte e-pub böcker, och vi tre som vann, våra bidrag försvann.

Jag ville gärna få ut novellen, men hade börjat skriva kortromaner, därför byggde jag på händelserna vid ett torp.

Hämndens Änglar är en thriller och handlar om Ida som blev mobbad i ung ålder. Konstigt nog blev hon mobbad för sin intelligens, men allt som hände gjorde att hon inte längre kunde ta till sig skolans läroplan, hon missade en hel del. När händelserna börjar sätta igång arbetar Ida på ett lager, hon har återigen börjat drömma om att ta upp sina studier, att bli läkare. En dag läser hon en annons;

"Är du kvinna och har blivit mobbad? Då är du välkommen till ett samtal med oss. Vi är ett antal personer som träffas och pratar om våra erfarenheter av att ha varit mobbningsoffer. Var vänlig smsa för vidare information."

Idas bästa väninna, enda väninna, Nadja, smsar och får ett svar att de är välkomna. Båda flickorna tar sig dit. Men allt känns för mystiskt och underligt, detta oroar Ida oerhört. Orolig vill hon ta sig ur, men övertalas av sin väninna.

Händelserna Ida är med i och den nya vänskapen stärker henne som människa, men efter tiden så börjar Ida må dåligt. Nu försöker hon än mer dra sig ur, men väninnan är stark och lyckas övertala henne. Händelserna sätter igång mer och mer, mycket utspelar sig från i ett torp. Ida flyr från allt.

Följ Idas väg till att bli en mogen människa, en människa som vill stå på egna ben och inte följa den starkas väg, hon vågar stå på sig, men rädslan följer hennes väg.