ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

Förtrollande blå

KortromanerPosted by Lill Lindbäck Mon, April 10, 2017 11:18:29

Förtrollande blå - medial thriller.

Den här thrillern kom till mig, medial. Frågan är hur hade jag gjort? Och vad hade du gjort? Du hör eller förnimmer något. Dina döttrar pratar med sin nyligen bortgångne morfar. Rösten upprepar sig att de ska gå från huset.

Elsa bor på landet med sin man och två små döttrar. Elsas man, Roy, har åkt med sina vänner för att ha en härlig träff. Roy sover över hos sina föräldrar. Platsen de bor på är idyllisk, båda älskar sitt hem och omgivningen, men den senaste tiden har telefonen börjat ringa och ingen är där. Obehaglig till mods går Elsa runt i huset, söker något, men vet inte vad. När dimman tilltar börjar hon bli ordentligt orolig, för dimman är hennes bortträngda mediala sida som talar, något allvarligt är på väg att hända. Hon kan inte lämna djuren hemma. Visserligen har de mat i ladugården, men ändå.

Elsa får en kort påhälsning av deras granne Line, hennes man Ove är Roys bästa vän. Men Elsa har svårt för Line. Varför vet hon inte. När Line åker tilltar det mediala. Nu börjar hon bli skrämd. Flickorna leker obekymrat utomhus. Elsa avvaktar med att åka iväg.

Läs boken och följ Elsa med barn. Självklart skulle jag själv ha blivit väldigt skrämd av att en röst vill att jag lämnar mitt älskade hus. För vad kan hända ute på landet?