ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

De viskar till mig

KortromanerPosted by Lill Lindbäck Mon, March 27, 2017 10:54:35

Jag har läst och följt teve om människor som har gåvan att se och höra själarnas samtal. Min systerdotter har ett företag som heter Själens Oas i Göteborg, Diana Wahlborg. Jag har gått hos henne ett antal gånger och lärt mig en del. Nej, jag har ingen kunskap, men har lyssnat och varit på healing, dessutom meditation. Det finns mycket att välja på, men tyvärr saknar jag tid. Jag har upplevt en hel del själv. I den här kortromanen är vissa känslor och blommor sammanvävda och dessa kom till mig när denna roman skrevs.

De viskar till mig, är en medial thriller.

Kortromanen handlar om en ung kvinna vars namn är Jenny. Jenny har en gåva, det mediala talar till henne, men den gåvan har hon vägrat att lyssna på under många år. I hennes barndom hände en katastrof, och ytterligare en när hon var tonåring. Åren går. Jenny känner en stor ensamhet och börjar drömma om en egen familj som hon kan ödsla kärlek på. Som tur är har hon träffat en man som hon har blivit kär i, en man som hon kan tänka sig ha barn ihop med. Men hennes väninna Becky har försvunnit med sin äldre pojkvän, hon har inte hört av sig. Jennys pojkvän börjar visa upp en sida som hon blir chockad över. Plötsligt börjar det mediala tala till henne igen, och ger henne varningar. Hennes mammas själ viskar till henne, men det är fler viskande röster som finns där. För att få ro i sin egen själ börjar hon först åka till en skogstomt som hennes pojkvän har sett på nätet. Men Jenny säger inget till honom med tanke på att detta kanske är för deras kommande liv tillsammans och kanske en överraskning. Nyfiket följer hon hans väg, men hittar något som hon inte borde ha sett eller hört.

Här börjar upptakten till röster som talar till henne och hotet från verkligheten, men också om de som verkligen vill hjälpa henne.

Lästid runt 2-3 timmar.