ThrillerLill

ThrillerLill

ThrillerLill

www.lill-lindback.se

skrivandet

NyhetPosted by Lill Lindbäck Mon, September 10, 2018 12:51:28

I flera dagar har jag trott att jag har haft möjlighet att skriva. Nej, annat har kommit i vägen. Likaså nu. Jag håller på att ändra mina bilder på sociala medier och har några andra saker att göra med bilder och datorn. Vilken tid det tar! Timmarna bara glider förbi, och så ska jag plocka undan, damma och dammsuga.

Förstår inte att allt tar sin tid när man sätter sig framför en dator. Jag har egentligen inte tid. Är ledig, men lite upptagen vissa dagar. Hoppas jag får en heldag där jag verkligen kan skriva, bara skriva och gå ut och gå. Jag blir stel när jag sitter och skriver.

Igår hann jag med ett antal sidor. Ibland när jag börjar på ett nytt manus måste jag läsa från början för att komma in i den världen. Under tiden jag läser börjar jag ändra och lägga till meningar eller tar bort vissa saker.

Nu får du ha en bra dag, det tänker jag ha. Förhoppningsvis, dvs om inte det krånglar. Som exempelvis med twitter. Jag skulle ha två nya bilder. En bakgrundsbild och en profilbild. Jag får bara inte in den. Har inte ro att kontakta twitter och speaka engelska, ja du vet. Har annat för mig.

Lill Lindbäckintensivförfattande på gång

NyhetPosted by Lill Lindbäck Wed, September 05, 2018 09:44:20
Nu är jag igång. Alldeles strax blir det intensivförfattande. Det har regnat ute, jobbigare med trädgårdsarbete, inomhus kan jag städa, men nu vill jag sätta igång. Jag måste passa på när jag är ledig. Under vår och sommar, dessutom in på hösten är det mycket med trädgården. Men nu, som sagt, nu ska jag äntligen och alldeles strax sätta igång. Ha tålamod.

Tårarnas doft del 2

NyhetPosted by Lill Lindbäck Mon, August 27, 2018 12:01:49

Tårarnas doft, del 2 - kommer troligtvis att heta "Frihetens vind"

Denna bild nedan tyckte grannen att jag kunde ha till ett omslag. När jag tittade på den en stund kom jag på att det manuset jag nu håller på med passar bra in.

Frihetens vind - går just nu sakta att skriva på grund av trädgårdsarbete och givetvis mitt vanliga arbete. Jag har ett par gånger försökt att få bilden rotera, det går inte. Under mina bilder i datorn är rätt. Håll med om att bilden är vacker.
Nu vilar mitt manus

NyhetPosted by Lill Lindbäck Thu, July 05, 2018 07:50:16
Mitt manus med arbetsnamnet "Tårarnas doft" vilar ett tag. Det är bara för att jag lättare ska se felen. Samtidigt behöver jag vila från texten. När man rättar en text, lägger till, tar bort och ändrar form, läser igenom åtskilliga gånger och återigen gör ändringar. En dag anser man att manuset är färdigt. Då läser man igenom en gång till, hittar ett och annat fel. Efter det, eller ett par gånger till, då ser man inga fel överhuvudtaget. Ögon ser texten men hjärnan tar inte in längre, det är då man ska lämna manuset för några veckor. Till hösten ska manuset vara klart. I dagarna har jag precis börjat med del 2 med arbetsnamnet "Frihetens vind".